Hvem er Algeta

Vi er stolte av å være en ledende aktør innen maskinentreprenørtjenester, med en dyp forpliktelse til kvalitet, innovasjon og kundetilfredshet. Vår dedikerte leder, Tore Vedvik, startet sin karriere som anleggsgartner i 2008 og har siden ledet oss gjennom en imponerende rekke prosjekter på Østlandet.

Vår ekspertise spenner fra grundig grunnarbeid og legging av belegningsstein til skaping av vakre grøntområder. Vi trives med å finne skreddersydde løsninger for alle prosjekter, store eller små, og setter sikkerhet og kvalitet først.

Vårt engasjement for innovasjon og kontinuerlig utvikling sikrer at vi alltid er i forkant av markedet, og vi er stolte over vårt rykte som pålitelige fagfolk.

Kundetilfredshet er hjertet av vår virksomhet. Våre fornøyde kunder gir oss beviset på vår dedikasjon til å levere eksepsjonelle resultater. Fra strømkabelinstallasjoner til vakre uteområder – vi går alltid utover for å oppfylle forventningene.

Vi ser frem til å samarbeide med deg og skape banebrytende prosjekter sammen. Velkommen til Algeta AS, der ekspertise møter lidenskap!